0232 364 26 46 | 0552 204 02 39 | info@aktardiyari.com

Sepetim

Kapat
  • Alışveriş sepetiniz boş!

Sabit Yağ

Acı Badem Yağı 20 ml Genel Özellikler:   Acı badem yağı bademlerin toplanması sonucunda soğuk press ile üretilir. Ceviz tadında olan ve soluk sarı bir renge sahiptir. Tatlı bademden farklı olarak acı badem ruhu da denilen siyan hidrik asit ve uçucu bir yağ bulunur. Meyveye acı tadını veren bu maddelerdir. Acı badem yağı krem, koku ve ayakkabı boyası yapımında kullanılmaktadır. Kullanım Şekli:Günde 3 defa bir çay bardağı suya veya şekere 2 damla damlatılarak alınır. Bebeklerin kabızlığında eşit miktarda bal ya da pekmezle karıştırılıp 4-5 saat bir çay kaşığı verilir. Ürün Özellikleri: Acı Badem Yağı 20 ml..

12,00TL

..

13,00TL

Alabalık Yağı 20 ml Genel Özellikler:    Alabalık yağı alabalıktan elde edilmekte olan ve alabalığın özünden elde edilen orijinal bir yağdır.Ayrıca bu yağ kas gevşetici olarak bilinir ve sporcular tarafından fazlaca kullanılmaktadır.Bu yağ haricen cilde masaj şeklinde uygulanmaktadır. Balık yağı harici olarak saç bakımında kullanılmaktadır ve genellikle de bayanların saç sağlığı bakımından ilk tercihi olmaktadır.Kullanım Şekli:Alabalık yağı haricen cilde masaj şeklinde kullanılır. Dahilen içilmesi önerilmez.Ürün Özellikleri: Alabalık Yağı 20 ml..

4,50TL

Argan Yağı 20ml Genel Özellikler:   Sadece Fas’ın güneybatı bölgesinde yetilmekte olan Argan ağacı 10 metreye kadar uzayabilmekte ve 150 ile 200 yıl arasında yaşamaktadır. Küçük ve sarı ile yeşil renk çiçekleri bulunan Argan Ağacı Fas zeytin ağacı olarak da adlandırılmaktadır. İçi yumuşak ancak dışı sert bir kabuğa sahip olan meyvesinden Argan Yağı elde edilmektedir. Haziran ve Temmuz ayları gibi ağaçtan toprağa düşmeye başlayan meyveleri Mayıs ayı gibi olgunlaşmaktadır. Argan ağacı oldukça büyük dikenlere sahip olması nedeni ile meyvelerinin toplanması da bir o kadar zordur. Genellikle çorak bölgelerde yetişmekte ve su bulabilmek için toprağın alt kısımlarına kadar köklerini uzatmaktadır. Elbette ki bu durumda erozyonu engelleyen en önemli noktalardandır. UNESCO tarafından koruma altına alınan Argan Ağacının nesli tükenmeye başlamıştır. Argan Yağının içeriğinde, alfa, gama ve beta yer almaktadır. Bunun dışında zengin niktarda E vitamini içermektedir. Bol miktarda E vita..

15,00TL

..

27,50TL

..

42,00TL

Argan Yağı 50 ml Genel Özellikler:   Sadece Fas’ın güneybatı bölgesinde yetilmekte olan Argan ağacı 10 metreye kadar uzayabilmekte ve 150 ile 200 yıl arasında yaşamaktadır. Küçük ve sarı ile yeşil renk çiçekleri bulunan Argan Ağacı Fas zeytin ağacı olarak da adlandırılmaktadır. İçi yumuşak ancak dışı sert bir kabuğa sahip olan meyvesinden Argan Yağı elde edilmektedir. Haziran ve Temmuz ayları gibi ağaçtan toprağa düşmeye başlayan meyveleri Mayıs ayı gibi olgunlaşmaktadır. Argan ağacı oldukça büyük dikenlere sahip olması nedeni ile meyvelerinin toplanması da bir o kadar zordur. Genellikle çorak bölgelerde yetişmekte ve su bulabilmek için toprağın alt kısımlarına kadar köklerini uzatmaktadır. Elbette ki bu durumda erozyonu engelleyen en önemli noktalardandır. UNESCO tarafından koruma altına alınan Argan Ağacının nesli tükenmeye başlamıştır. Argan Yağının içeriğinde, alfa, gama ve beta yer almaktadır. Bunun dışında zengin niktarda E vitamini içermektedir. Bol miktarda E vit..

41,50TL

Avokado Yağı 20 ml Genel Özellikler:   Avokado yağı zeytinyağıyla birlikte nadir olarak meyvenin çekirdeğinden değil de kendisinden elde edilen doğal yağlardan biri. Avokado yağı doymamış yağ konsantrasyonu ve E vitamini içeriği ile diş eti hastalıklarından kalp sağlığının korunmasına kadar farklı sağlık sorunlarının tedavisinde yardımcı ürün olarak kullanılmakta. Ayrıca ısınmaya karşı yüksek tolerans göstermesi yemek yağı olarak da kullanımını sağlıyor. Kullanım Şekli: Dahilen; 1 fincan suya 4 damla damlatılarak günde 2 defa içilir. Günde 2 defa bir çay bardağı suya veya şekere 3 damla damlatılarak alınır. Haricen cilde masaj yapılarak uygulanır. Ürün Özellikleri: Avokado Yağı 20 ml..

7,50TL

..

15,00TL

..

10,00TL

..

8,00TL

Buğday Yağı 20 ml Genel Özellikler:   Ekmeğin ve diğer birçok unlu mamulün hammaddesi olan buğdaydan elde edilen buğday yağı, içerdiği aminoasitler (L-Cystin proteini, L-carnitine) yanında vitaminler ve mineraller bakımından da son derece zengin bir besin maddesidir. Buğdayda bulunan B,D ve E vitaminleri yanında saçlara canlılık veren keratin proteinin hammaddeleri de bulunmaktadır. Kullanım Şekli: Dâhilen; günlük 1 çay kaşığı kullanılır. Haricen; saç için friksiyon, cilt için masaj şeklinde uygulanır. Ürün Özellikleri: Buğday Yağı 20 ml..

9,50TL

..

17,00TL

..

37,50TL

Cemilefendi Kabak Çekirdeği Yağı  (250 ml ) Genel Özellikler:   Kabak çekirdeğinin içerisinde A, B, E vitaminleri, selenyum, kukurbitin, çinko ve fitosteroller bulunur. Omega 6 ve omega 9 bakımından zengindir. Kullanım Şekli:Kabak çekirdeği yağı dahilen ve haricen kullanabilir özelliğine sahiptir. Dahilen kullanmak isteyen kişilerin her gün sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı içmeleri önerilir. Aynı zamanda bir çay bardağı ılık suyun içerisine karıştırılıp da tüketilebilir. Haricen kullanmak isteyen kişiler için masaj eşliğinde uygulamaları tavsiye edilir. Özellikle yüz ve göz çevresine her gün masaj yapılarak kabak çekirdeği uygulanması yüz güzelliği açısında fayda sağlayabilir. Aynı zamanda güneşten dolayı oluşmuş cilt lekeleri için veya vücudun herhangi bir yerinde meydana kararmalar için kabak çekirdeği yağı ile bölgeye masaj yapılabilir. Ürün Özellikleri: Cemilefendi Kabak Çekirdeği Yağı  (250 ml )..

32,50TL

Cemilefendi Kayısı Çekirdeği Yağı (250 ml) Genel Özellikler:   Kayısı çekirdeği yağı, gülgiller familyasından olan kayısı meyvesinin çekirdeğinde bulunan bitkisel yağların damıtılmasıyla elde edilir. Soğuk preslenme ile elde edilen yağ, cilt lekelerini yok etmekten, cilt kırışıklıklarını gidermeye ve cildin yaşlanmasını önlemeye kadar pek çok faydası olan içeriğiyle, şifalı özelliği olan bir yağdır. İçeriğinde A, D, K, E vitaminleri bulunur. A vitamininin cildin gençleşmesinde ve lekelerin giderilmesinde çok büyük bir katkısı vardır. Sivilce tedavisinde bile bu yağdan faydalanılmaktadır. Kuru cilt yapısına sahip olan kişiler, içeriğinde magnezyum, kalsiyum, selenyum gibi mineraller bulunan bu yağı kullandıklarında oldukça faydasını görecektir. İçeriğindeki omega 3 ve omega 6 yağ asitlerinin varlığı, kozmetik ürünlerinin yapımında kullanılmasını sağlamıştır.  Kullanım Şekli:Yüzü temizlemek ve cilt problemlerinde kullanılan yağ, gece ve gündüz kullanılabili..

27,00TL

Gösterilen: 1 ile 16 arası, toplam: 139 (9 Sayfa)


ÜCRETSİZ KARGO

7/24 CANLI DESTEK

SORUNSUZ DEĞİŞİM GARANTİSİ

DESTEK +90 850 441 1 121