Sepetim

Kapat
  • Alışveriş sepetiniz boş!

Karanfil Yağı

..

20,00TL

..

33,75TL

..

15,00TL

..

14,00TL

..

8,00TL

Karanfil Yağı 20 ml   Genel Özellikler:    Karanfil çok sayıda şifalı özellikleri olan bir çiçektir. Karanfil bitkisi tomurcuklu ve 4 mevsim yaprağını dökmeyen bir çiçek olarak bilinir. Karanfil tomurcuğu eski Hint ve Çin medeniyetlerinde yoğun bir biçimde kullanılan bir bitkisel şifa ürünü olup Hindistan’dan 7.ve 8. yüzyıllarda Anadolu ve Avrupa dâhil dünyanın diğer bölgelerine, yayılmıştır.   Karanfilden elde edilen karanfil yağı; kalsiyum, hidroklorik asit, demir, fosfor, sodyum, potasyum, A ve C vitamini bakımından oldukça zengindir. Karanfil yağı, kozmetik sanayinde ve parfüm yapımında kullanıldığı gibi bitkisel tedavi amacıyla da oldukça yaygın bir kullanım potansiyeline sahiptir.   Kullanım Şekli: Karanfil yağı dâhilen kullanırken dikkatli olunmalıdır.  Karanfil yağı etkisi oldukça kuvvetlidir ve dolayısıyla uygulamadan önce seyreltilmelidir.   Karanfil yağı ile birlikte diğer uçucu bitkisel yağlar da kullanılabilmekte ve yapılan karışımlar ile..

10,00TL

..

17,50TL

..

5,75TL

..

57,50TL

..

9,90TL

..

12,50TL

Gösterilen: 1 ile 11 arası, toplam: 11 (1 Sayfa)


ÜCRETSİZ KARGO

7/24 CANLI DESTEK

SORUNSUZ DEĞİŞİM GARANTİSİ

DESTEK +90 850 441 1 121

end onesignal Script